Cheetah

SONČNA OČALA
Na zalogi
Lahko že imate 13. 12.
Dobrodelni koledar VUCH 2022 Dobrodelni koledar VUCH 2022

DOBRODELNI KOLEDAR VUCH 2022

Veseli nas, da lahko po zaslugi vas še naprej ustvarjamo dobrodelne koledarje. Letos smo se odločili podpreti organizacijo Malteškega viteškega reda. Ta organizacija si prizadeva pomagati ljudem z različnimi vrstami invalidnosti. Ne glede na to, ali gre za telesno ali duševno prizadetost. Hvala tudi vsem osebnostim, ki so bile ovekovečene in pomagale delati dobre stvari.

17.90 €

„Pozor! Tigrica! Kje? Nič naj vas ne skrbi, v ogledalu boste videli eno tigrico, ko si boste nadeli domiselna očala Cheetah. Zahvaljujoč vzorcu, s katerim se mačke ponašajo, se boste počutili odlično. "Kakšna mačka!" Stavek, na katerega bi se morali pripraviti, saj ga boste v prihodnosti veliko slišali.“

  • Zelo kakovostno polarizacijsko steklo
  • Očala vključujejo zaščitno torbico in krpico
  • Zlate ročke
  • CAT.3, UV 400
Polarizacija Polarizacija
UV 400 UV 400
Garancija Garancija
Opis
Dostava in plačilo

SONČNA OČALA 

„Kaj gledate?" Če nosite nova očala VUCH, potem nismo presenečeni, da ste jih opazili. Nevarno zapeljiva očala z živalskim motivom, zabavna očala na pikice in neizogibna barvna očala pozirajo v vsem svojem sijaju. Pazite, okolica jih ne bo pustila z oči. Kaj pa vaše oči? Vaše oči bodo popolnoma presenečene."

Cheetah

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.