Výprodej
Výprodej
-35%
Couple in love
Couple in love

Couple in love

ZAPESTNICE ZA PARE
Na zalogi
Lahko že imate 27. 01.
Dobrodelni koledar VUCH 2022 Dobrodelni koledar VUCH 2022

DOBRODELNI KOLEDAR VUCH 2022

Veseli nas, da lahko po zaslugi vas še naprej ustvarjamo dobrodelne koledarje. Letos smo se odločili podpreti organizacijo Malteškega viteškega reda. Ta organizacija si prizadeva pomagati ljudem z različnimi vrstami invalidnosti. Ne glede na to, ali gre za telesno ali duševno prizadetost. Hvala tudi vsem osebnostim, ki so bile ovekovečene in pomagale delati dobre stvari.

Couple in love ženski

Couple in love moške

25.90 € 16.84 €

Te zapestnice niso kar za nekoga. Ustvarjene so za dve osebi, ki se ljubita. Ki delita svoje radosti in žalosti skupaj. Postale bodo simbol vaše velike ljubezni.

Zapestnica vsebuje: 

Oniks: Potrebujete moč, se želite zaščititi pred vsem negativnim? Oniks je torej samo za vas. Poleg tega lahko ta kamen ohrani vse spomine, ki jih imate s seboj. 

Žad: Iščete novo ljubezen, potrebujete več denarja ali pa vas čaka pomembna odločitev. Za vse te priložnosti je zapestnica narejena pav za vas.

  • Kakovosten par kroglic Oniks in Žade
  • Izvirna Vuch kroglica (bela ženska zapestnica s srebrno kroglico, teža srebrne kroglice0.8g)
  • Kroglice so nanizane na visokokakovostno elastiko
  • Brez zapenjanja
Opis
Dostava in plačilo
VES NAKIT
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

ZAPESTNICE ZA PARE IZ NARAVNIH KAMNOV

So povsod okoli nas. Samo dvignite glavo in glejte v nebo. Ali pa se potopite pod gladino morja in oceanov... Barve. Ves svet se vrti okoli barv. In barve se vrtijo okoli zapestnic z očarljivimi kroglicami, ki vam bodo zapletle glavo. Na roko si nataknite eno zapestnico in se odpravite na potovanje v pisani svet sanj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.