Dobrodelni koledar VUCH 2022

DOBRODELNI KOLEDAR
Na zalogi
Lahko že imate 13. 12.
11.90 €

„Veseli nas, da lahko po zaslugi vas še naprej ustvarjamo dobrodelne koledarje. Letos smo se odločili podpreti organizacijo Malteškega viteškega reda. Ta organizacija si prizadeva pomagati ljudem z različnimi vrstami invalidnosti. Ne glede na to, ali gre za telesno ali duševno prizadetost. Hvala tudi vsem osebnostim, ki so bile ovekovečene in pomagale delati dobre stvari.“

  • DOBRODELNI KOLEDAR 2022
  • Izdaja – 500;
  • Format - A2
  • 16 listov + zadnji karton
  • Vezava TWIN
  • Material sprednjega in zadnjega lista 250g KM, notranji listi 200g KM

ZAHVALE GREDO K:

Alice Bendová, Natálie Debnárová, Michaela Tomešová, Aneta Krejčíková, Anna Jirčíková, Marie Renčová, Nikol Kouklová, Barbora Kubíčková, Radka Pavlovčinová, Martin Mikyska, Andrea Ehret, Martin Kůs, Ondřej Hyrš, Kristýna Hromádková, Daniela Zrůstová, Simona Zelinková

Med fotografiranjem je nastalo 12 unikatnih slik v delavnici znanega slikarja Andreja Ehreta. Na platno je projiciral občutke osebnosti, ki so izbrale najljubši izdelek VUCH. Te slike, ki imajo svoje ime, bodo na dražbi, izkupiček pa bo ponovno namenjen Malteškemu viteškemu redu.

Dostava in plačilo

tri

tri

tri


DOBRODELNI KOLEDAR VUCH 2022

Veseli nas, da lahko po zaslugi vas še naprej ustvarjamo dobrodelne koledarje. Letos smo se odločili podpreti organizacijo Malteškega viteškega reda. Ta organizacija si prizadeva pomagati ljudem z različnimi vrstami invalidnosti. Ne glede na to, ali gre za telesno ali duševno prizadetost. Hvala tudi vsem osebnostim, ki so bile ovekovečene in pomagale delati dobre stvari.

Dobrodelni koledar VUCH 2022
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.