Lovely details

ZAPESTNICE ZA PARE
Na zalogi
Lahko že imate 27. 10.

Lovely details ženski

Lovely details moške

25.00 €

„Podrobnosti so vedno pomembne. Podrobnosti tvorijo izjemno celoto. Včasih je vse, kar potrebujete, nekaj malega, da vam osvetli dan. Kot to, da veste da oba nosita kroglice za pare, ki vas spominjajo drug na drugega.“ 

Zapestnica vsebuje:

Lava stone: Potrebujete zaščito pred fizičnimi in psihološkimi vplivi okolja? Če je tako, vam bo ta kamen pomagal pri tem.

Hematit: Zelo učinkovit zaščitni kamen. Povečuje samozavedanje, zanesljivost, zaupanje, koncentracijo, izboljšuje spomin in razvija osebnost.

  • Kakovostne kroglice za pare iz lava kamna in hematita
  • Originalne kroglice Vuch
  • Kroglice so nanizane na visokokakovostno elastiko
  • Brez zapenjanja
Opis
Dostava in plačilo
VES NAKIT
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

ZAPESTNICE ZA PARE IZ NARAVNIH KAMNOV

So povsod okoli nas. Samo dvignite glavo in glejte v nebo. Ali pa se potopite pod gladino morja in oceanov... Barve. Ves svet se vrti okoli barv. In barve se vrtijo okoli zapestnic z očarljivimi kroglicami, ki vam bodo zapletle glavo. Na roko si nataknite eno zapestnico in se odpravite na potovanje v pisani svet sanj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.