Vuch help

 
Naš cilj je vedno bil, je in bo širiti veselje. V tem vidimo smisel. A veselje zagotovo ne gre z roko v roki z agresijo, ki je v zadnjem času močno prizadela naš svet. V tem kontekstu nenehno razmišljamo, kako bi lahko še bolj pomagali.
Moda ne more prinesti le veselja, ampak lahko tudi pomaga. Zato smo za vas izbrali več naših izdelkov, ki se ujemajo z barvo zastave Ukrajine. Z nakupom našega Vuch izdelka lahko tudi vi izrazite svojo podporo tej državi. 50 % izkupička bo namenjeno za pomoč tej državi.
Podprimo narod, ki se je odločil, da se ne bo predal. Prikloniti pa se moramo pred njim – pred njihovim kolektivnim pogumom, ponosom in vero v boljši jutri.

 

 

#VuchHELP

Naš cilj je vedno bil, je in bo širiti veselje. V tem vidimo smisel. A veselje zagotovo ne gre z roko v roki z agresijo, ki je v zadnjem času močno prizadela naš svet. V tem kontekstu nenehno razmišljamo, kako bi lahko še bolj pomagali. Moda ne more prinesti le veselja, ampak lahko tudi pomaga.

Zato smo za vas izbrali več naših izdelkov, ki se ujemajo z barvo zastave Ukrajine. Z nakupom našega Vuch izdelka lahko tudi vi izrazite svojo podporo tej državi. 50 % izkupička bo namenjeno za pomoč tej državi. Podprimo narod, ki se je odločil, da se ne bo predal. Prikloniti pa se moramo pred njim – pred njihovim kolektivnim pogumom, ponosom in vero v boljši jutri.

Izberite svojo državo