Vuch days
Vuch days
Konec popusta čez 6 dni 3:57:21 ur
-30%
Our hearts
Our hearts

Our hearts

ZAPESTNICE ZA PARE
Na zalogi
Lahko že imate 24. 09.

Our hearts ženski

Our hearts moške

23.00 € 16.10 €

„Srce ve, kaj si želi. Po popolni medsebojni igri ljubezen in zaupanja. In prav to se dogaja med vama. Zapestnice za pare, črna in roza so ustvarjene za vas. Vsak dan vas bodo osrečevale.“

Zapestnica vsebuje:

Oniks: Potrebujete moč? Se želite zaščititi pred negativnim? Oniks je kot nalašč za vas. Poleg tega lahko ta kamen vsebuje vse spomine, ki jih doživite z njim.

Rožni venec: Osvoboditi se morate negativnih čustev. Želite odpreti svoje srce prijateljem, družini ali novi ljubezni. Ta zapestnica je kot nalašč za to priložnost.

  • Kakovostne kroglice za pare iz oniksa in rožnega venca
  • Originalne kroglice Vuch
  • Kroglice so nanizane na visokokakovostno elastiko
  • Brez zapenjanja
Opis
Dostava in plačilo
VES NAKIT
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

ZAPESTNICE ZA PARE IZ NARAVNIH KAMNOV

So povsod okoli nas. Samo dvignite glavo in glejte v nebo. Ali pa se potopite pod gladino morja in oceanov... Barve. Ves svet se vrti okoli barv. In barve se vrtijo okoli zapestnic z očarljivimi kroglicami, ki vam bodo zapletle glavo. Na roko si nataknite eno zapestnico in se odpravite na potovanje v pisani svet sanj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.