Výprodej
Výprodej
-30%
Timea
Timea

Timea

ŽENSKE KORALE
Na zalogi
Lahko že imate 26. 01.
Dobrodelni koledar VUCH 2022 Dobrodelni koledar VUCH 2022

DOBRODELNI KOLEDAR VUCH 2022

Veseli nas, da lahko po zaslugi vas še naprej ustvarjamo dobrodelne koledarje. Letos smo se odločili podpreti organizacijo Malteškega viteškega reda. Ta organizacija si prizadeva pomagati ljudem z različnimi vrstami invalidnosti. Ne glede na to, ali gre za telesno ali duševno prizadetost. Hvala tudi vsem osebnostim, ki so bile ovekovečene in pomagale delati dobre stvari.

15.90 € 11.13 €

„Ljudje naj bi imeli le nekaj sekund časa, da navdušijo okolico. Tako je tudi z nakitom. Če ne morete umakniti pogleda z zapestnice s kroglicami Timea, je to jasen signal, da si jo privoščite.“

Zapestnica vsebuje:

Labradorit: Poravna fizično in eterično sfero telesa in oboje poveže z duhovnim ciljem, h kateremu gre. Poveča stopnjo dosežene zavesti in utemelji duhovno energijo v telesu.

  • Kakovostne kroglice Labradorit
  • Vuch logo
  • Kroglice so nanizane na kakovostno elastiko
  • Brez zapenjanja
Opis
Dostava in plačilo
VES NAKIT
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

ŽENSKI NARAVNI KAMNI KRISTALI

So okrog nas. Samo dvignite glavo in glejte v nebo. Ali pa se potopite pod gladino morja in oceanov... Barve. Ves svet se vrti okoli barv. In barve se vrtijo okoli zapestnic z očarljivimi kroglicami, ki vam bodo zapletle glavo. Na roko si nataknite eno zapestnico in se odpravite na potovanje v pisani svet sanj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.