Vuch days
Vuch days
Konec popusta čez 5 dni 4:16:55 ur
Tisha
Tisha

Tisha

ŽENSKE KORALE
Na zalogi
Lahko že imate 27. 09.
17.00 €

„Ali verjamete v resnično ljubezen? Ljubezen kot iz pravljice? Ljubezen, ki premika gore? Tudi nežna zapestnica iz kroglic Tisha je bila narejena z ljubeznijo in je okrašena s simbolom, ki je povezan z enim najmočnejših čustev na svetu.“

Zapestnica vsebuje:

Ahat: Iščete pogum, ljubezen ali moč? Idealna izbira za to priložnost je ahat, ki vam bo dal dovolj poguma in moči, da se spoprimete z vsem, kar potrebujete za naslednje faze svojega življenja.

Roževec: Sprostiti morate negativna čustva. Želite odpreti svoje srce prijateljem, družini ali novi ljubezni. Torej je ta zapestnica prava za vas ob tej priložnosti.

  • Kakovostne kroglice Roževec in Ahata
  • VUCH kroglica 
  • Kroglice so nanizane na kakovostno elastiko
  • Brez zapenjanja
Opis
Dostava in plačilo
VES NAKIT
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

ŽENSKI NARAVNI KAMNI KRISTALI

So okrog nas. Samo dvignite glavo in glejte v nebo. Ali pa se potopite pod gladino morja in oceanov... Barve. Ves svet se vrti okoli barv. In barve se vrtijo okoli zapestnic z očarljivimi kroglicami, ki vam bodo zapletle glavo. Na roko si nataknite eno zapestnico in se odpravite na potovanje v pisani svet sanj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.