Original Blur

ŽENSKA DENARNICA
Ni na voljo

Izdelek je trenutno razprodan

kdaj bo spet na zalogi?

“Kakšna je meja med dodatkom in umetniškim delom? Z denarnico Original Blur boste ugotovili, da je meja veliko tanjša, kot ste mislili. Na prvi pogled jo lahko povežete s sončnim zahodom in morda z abstraktnimi deli nekaterih znanih umetnikov. Od vas je odvisno, kakšno obliko boste dali tej edinstveni omejeni izdaji denarnice Vuch. Se vam že zdi, da sodite skupaj? ”

  • Omejena izdaja - samo 259 kosov
  • Vuch kartica - identifikacija v primeru izgube denarnice
  • Nova omejena izdaja loga
  • Prefinjeno do najmanjših podrobnosti
  • Luksuzno pakiranje
6-12 kartic 6-12 kartic
Bankovci Bankovci
Fotografija Fotografija
Kovanci Kovanci
Osebna izkaznica Osebna izkaznica
Opis
Dostava in plačilo
VSE DENARNICE
POŠLJEMO V
DARILNEM PAKETU

SPLASH OMEJENA IZDAJA

„Edinstvenost. Abstrakcija. Barve. Natančnost. Besede, ki so značilne za Splash omejena izdaja. Potopite se v vrtinec barv in abstraktnih oblik in postanite ponosni lastnik ene od 777 originalnih denarnic, ki jih po razprodaji ne bodo več proizvajali. Tri serije torbic so pripeljale do dolgega potovanja, obloženega z najmanjšimi podrobnostmi. Zdaj vsaka od teh izjemnih denarnic z osebno izkaznico in zavito v edinstven paket išče enako unikatno žensko. Boste ta ženska in se boste prepoznali s to edinstveno denarnico?“ 

Original Blur

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.